loader image

FACILITATI

Restaurant Melodia

Restaurantul Melodia, amplasat la aproximativ 200m de hotel, reprezintă o oază de rafinament și bun gust, unde te poți bucura de aromele rafinate și preparatele deosebite alături de o servire impecabilă. Situat în mijlocul unei grădini încântătoare, este locul perfect pentru a-ți începe ziua savurând cafeaua pe terasă și pentru a te bucura de un mic dejun gustos. În timpul serii, terasa se transformă într-un cadru idilic, cu lumina blândă care creează o atmosferă intimă și relaxantă. Mesele sunt aranjate cu grijă, fiind pregătite să găzduiască momente de deosebite alături de familie și prieteni. Cu servire atentă și preparate culinare delicioase, Restaurantul Melodia devine locul ideal pentru o cină de neuitat. Aici, poți savura fiecare gust în compania celor dragi, bucurându-te de priveliștea încântătoare a apusului soarelui. În plus, Hotelul Favorit oferă opțiunea de cazare cu demipensiune, completând astfel experiența ta culinară cu confortul unei șederi deosebite. Este locul perfect pentru a crea amintiri memorabile și pentru a sărbători momente speciale într-un cadru deosebit.

Hotel pet friendly

Noi înțelegem că animalele de companie sunt membri importanți ai familiei. De aceea, suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a călători alături de prietenii necuvântători. Politica noastră pet friendly vă permite să aduceți cu voi animaluțele de companie în timpul șederii la hotel. Încurajăm oaspeții să se bucure de vacanțe complete alături de membrii pufoși ai familiei. Pentru mai multe informații despre regulile și restricțiile noastre privind animalele de companie, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asigura că fiecare aspect al călătoriei dvs. va fi unul plăcut și confortabil, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru animalele de companie.

Loc de joacă

Ne dorim să transformăm fiecare ședere într-o experiență memorabilă pentru întreaga familie. De aceea, am amenajat un loc de joacă special pentru cei mici, unde aceștia se pot distra și pot socializa într-un mediu sigur și plin de bucurie. Îi invităm pe copii să își facă prieteni noi și să se bucure de magia copilăriei și de farmecul vacanțelor de vară alături de noi. Aici, fiecare zi devine o aventură plină de zâmbete și amintiri frumoase pentru cei mici.

Plaja privată

Vacanța este atunci când marea este aproape. La doar 200m distanță vă întâmpină plaja noastră, dotată cu sezlonguri și umbrele. Accesul este contra-cost, în limita locurilor disponibile.

Parcare privată

După un drum lung, lasați mașina să se „relaxeze” în parcarea noastră, aflată în fața hotelului. Accesul este gratuit, în limita disponibilității.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.