de ce să ne alegi pe noi?

Cazare cu animale de companie

Oaspeții noștri apreciază cel mai mult opțiunea de a se putea bucura de vacanța pe litoralul românesc alături de animalul de companie. Vă așteptăm împreună cu pisicuța sau cățelul dumneavoastră într-un hotel în care simpaticele patrupede sunt, întotdeauna, binevenite. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați în momentul rezervării pentru a beneficia de ofertele noastre speciale.

Facilitățile noastre

Plajă privată

Vacanță este atunci când marea este aproape. La doar 200 m distanță vă întâmpină plaja noastră, dotată cu șezlonguri și umbrele. Accesul este contra-cost, în limita locurilor disponibile.

Parcare gratuită

După un drum lung, lăsați mașina să se „relaxeze” în parcarea noastră, aflată în fața hotelului. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Vouchere de vacanță

Ca să vă puteți bucura de cât mai multe zile însorite, acceptăm plata cu vouchere de vacanță Sodexo, Edenred și Cheque Vacances, pe suport de hârtie sau card.

Restaurant

În fiecare zi, Restaurantul Melodia vă întâmpină cu preparate gustoase pentru mic dejun, prânz și cină, o terasă pe care le puteți savura în tihnă și multă distracție seară de seară.

Fitness și saună

Dacă doriți să fiți activi și în timpul vacanței, vă invităm la sala de fitness și sauna Hotelului Melodia, pe toată durata zilei. Accesul este contra-cost.

Loc de joacă

Pe cei mici îi invităm să își facă noi prieteni la locul de joacă, alături de care se pot bucura de magia copilăriei și farmecul vacanțelor de vară.
Call Now Button