loader image

EVENIMENTE

Tabere sportive

Experimenteaza aventura la Hotelul Favorit! Suntem locul perfect pentru grupurile care participa la tabere sportive. Oferim cazare confortabila intr-un cadru natural, pitoresc, unde participantii se pot relaxa si pregati pentru activitatile sportive. Cu facilitati moderne si o echipa primitoare, garantam o experienta plina de energie si entuziasm pentru toti cei care ne viziteaza.

Cursuri de formare profesională

Descopera facilitatile ideale pentru formare personala la Hotel Favorit! Oferim cazare confortabila si 4 Sali de conferinta perfect echipate pentru a gazdui cursuri si seminarii. Participantii vor beneficia de un mediu propice invatarii, unde se pot concentra pe obtinerea de noi cunostinte si abilitati.

Daca doriti sa organizati cursuri de formare, va rugam sa ne transmiteti o solicitare pentru o oferta personalizata.

Evenimente corporate

Am fost gazda multor companii ce au ales să ne fie oaspeți, să se bucure de atmosfera relaxantă, dar și să beneficieze de infrastructura modernă a centrului Conference Melodia, potrivită pentru orice tip de eveniment corporate: workshop, conferință, team building.

Solicită o ofertă pentru eveniment corporate!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).